Luontoa kunnioittavaa vihreää politiikkaa

Olen helsinkiläinen kauppatieteiden maisteri ja työskentelen HYY Yhtymän liiketoimintajohtajana. Valmistuin London School of Economicsista vuonna 2011, minkä jälkeen olen työskennellyt konsultointi- ja rahoitusalan yrityksissä. Olen syntynyt 1987 Kauniaisissa ja asunut koko aikuisikäni Helsingissä.

Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, ihmisistä välittäminen, tasa-arvo sekä ympäristön ja talouden kestävä kehitys. Haluan tehdä tutkimustietoon perustuvaa ja luontoa kunnioittavaa politiikkaa.

Kipinä politiikkaan syttyi jo lapsena Yhdysvalloissa ja Bosniassa asuessani. Talousliberaali suurvalta sekä kommunismista ja sodasta toipuva valtio tekivät valtavan vaikutuksen ja ajoivat opiskelemaan politiikkaa ja taloutta. Toimivien ratkaisujen luomisessa on tärkeää ymmärtää talouden mekanismeja, mutta politiikkaan heittäydyn myös sydämelläni.

Elinaikanani on ehditty tehdä valtavia edistysaskeleita ja nostettu elintasoa niin Suomessa kuin globaalisti. Haluan jättää tuleville sukupolville entistäkin paremman maailman. 

Haluan rakentaa Helsinkiä, jossa yhä useammalla on varaa asua ja viihtyä. Tehdään yhdessä Helsingistä suunnannäyttäjä kaikille kaupungeille Suomessa ja maailmalla.